Ehdota vuoden 2023 liikunta- tai urheilutekoa!

Orimattilan kaupunki jakaa Päijät-Hämeen Urheilugaalassa vuosittain kuntapalkinnon vuoden ansiokkaasta liikunta- tai urheiluteosta paikkakunnan liikkumisen, liikunnan tai urheilun hyväksi.

Orimattilan vuoden 2023 urheilu- tai liikuntateon palkinnon saajaksi voi esittää toimintaa, tapahtumaa, tilaisuutta, tempausta, kampanjaa, yritystä, yhteisöä, yhdistystä tai yksityishenkilöä. Urheiluteko -palkinto voidaan myöntää sellaisesta teosta, joka lisää tai mahdollistaa orimattilalaisten liikunnan harrastamista tai edistää urheilua. Urheiluteko -palkinto ei ole tarkoitettu yksittäisen urheilijan tai joukkueen menestymisestä palkitsemiseen. Ehdotuksen tulee perustua vuoden 2023 toimintaan.

Jätä ehdotuksesi linkin kautta viimeistään keskiviikkona 3.1.2024 klo 12 mennessä: https://link.webropol.com/s/olaurheiluteko

Valintaraati tekee päätöksensä saapuneiden ehdotusten pohjalta tammikuussa ja palkitun liikunta- / urheiluteon edustajat kutsutaan Päijät-Hämeen Urheilugaalaan palkitsemistilaisuuteen 17.2.2024.

Hae sivustolta

×