Latujen ja luistelujäiden tilanne (22.2.24)

Lauha sää näyttää jatkuvan niin pitkälle, kun sääennusteet näyttävät. Luistelujäitä ylläpidetään niin pitkään, kuin säät sallivat. Todennäköistä on, etteivät jäät kestä hyvänä hiihtolomaan saakka. Niitä ei enää uudelleen jäädytetä sään pakastaessa, koska kevätaurinko lämmittää maaliskuussa jo niin paljon, että jää sulaa päivällä.

Latujen osalta tilanne näyttää paremmalle, mutta jollei lunta sada lisää, niin ei montaa viikkoa hiihtämisestäkään voida nauttia. Jymylinnan pururadan hoito on toistaiseksi lopetettu. Kaikki muut ladut ovat vielä hiihtokunnossa, mutta lauha sää sulattaa latuja koko ajan ja muuttaa ne jäisiksi. Latuja ylläpidetään niin pitkään, kuin sää sallii ja lunta riittää. Pyydämme hiihtäjiltä siis varovaisuutta hiihtäessä, sillä liukkaus saattaa yllättää.

Sitä mukaa, kun paikkoja suljetaan, muutetaan ne Fluentiin suljetuiksi. Fluent palvelu on ensisijainen paikka, mistä hoitotilanteen näkee.

Iso kiitos jo tässä vaiheessa kaikille talvilajien harrastajille kaudesta. On ollut hyvä ja pitkä talvi harrastaa talvilajeja. Nautitaan talviharrastuksista niin pitkään, kuin voidaan.

Terveisin liikuntapaikkojenhoidon tiimi Ville, Juho ja Pekka.

Hae sivustolta

×